Dagens kup – støvler!

Igår aftes da jeg roede rundt og kiggede på meget forskelligt, fandt jeg på og gå på Netto’s hjemmeside og kigge tilbud. Ikke noget jeg gør så ofte, for jeg har et godt stykke til den nærmeste af slagsen desværre. Nå, men da ikke værre end det kan lade sig gøre, om ikke andet så med toget. Idag var det cyklen der holdt for. Nu er det sådan at vi her i kommunen ved Hellerup St. har fået nye butikker, og deriblandt en ny fin Netto (som åbenbart ikke har gjort sig fortjent til at komme på hjemmesiden). Og nu jeg allilgevel skulle til rend, og afstanden til den, og 2. valget var lige stor, så blev det den fine nye. Udover at det var den nye, så ligger den også som næsten nabo til kirkegården, hvor min mor ligger, og så kunne jeg passende smutte forbi med en blomst til hende også.

Da jeg så var derinde og kigge tilbud, så havde de selvfølgelig ride/staldstøvler til 100 kr. pr. par – ovenikøbet vandfaste. Nu var dagen jo gået, og jeg gruede for, at der ingen var til mig, når jeg dukkede op, men der var hele 2 par i min størrelse, og jeg nappede skisme lige begge par – dødheldigt, og glad var jeg! Så får de holde så længe de nu kan. Derudover købte jeg også nogen Chrysantimum til altanen og en til mor også jo, og så krydderier – peber, karry og oregano, som man ikke kan få for meget af og så en fin flaske af det sunde olivenolie. Jeg havde fundet støvler og stod sådan lige og kiggede lidt hist og pist, da der så ved siden af mig står den her dame og kigger på en taske til en bærbar. Rigtig smart var den, og det siger jeg så til hende, og så er det en gammel bekendt fra ca. 20 år tilbage, og en veninde til en veninde. Så vi fik lige en sludder om, hvordan det gik. Hyggeligt. Iøvrigt lignede hun sig selv, som altid en flot pige!

Da jeg kom ud fra Kirkegården besluttede det allerede grå, grå vejr sig for at blive vådt også, og gæt hvem der ikke havde regntøj med? Moi! Never mind, det var bare vand, sålænge det ikke er koldere, men den går ikke meget længere. Og det var så også kun en byge, men våd blev jeg da. Cykelturen var okay, men træt er jeg altså, selv efter så relativ lille en anstrengelse. Det er irriterende, det indrømmer jeg gerne. Nu er der kommet en byge igen, men solen titter frem. Efter den tur, har jeg ikke lavet så meget udover at tale i telefon og ordne lidt praktisk, og selvfølgelig fik jeg et bad, da jeg kom hjem. Jeg har masser af opgaver, der venter, men hvor meget jeg når, det må vise sig. Nu vil jeg ihvertfald have en kop te, mens jeg overvejer.

2 thoughts on “Dagens kup – støvler!

  1. Tina – omme i London – Ja det har du ret i, men det gik nu med de støvler jeg allerede havde på. Men støvlerne er teste idag, og de er rigtig gode! 😉

Der er lukket for kommentarer.