Laks med dampet Iceberg 4,5 points

Jeg har fået en af yndlingsspiserne idag – Laks. Da jeg ikke havde lyst til at spise salat idag, jamen så var der et alternativ – at dampe icebergsalaten. Har du ikke prøvet det, så kan det varmt anbefales. Her er hvad jeg gjorde.

1 løg
1 Icebergsalat
1 tsk. Timian
20 g Lätta
95 g Laks
1 tsk. karry

Løget skæres i styker/tern efter lyst, og svites over middel varme sammen med karry, salt, og timian. Når de har taget farve, så tilsættes icebergen. Der skrues ned, og lægges låg på. Imens steges laksen på en pande. Når laksen er klar, serveres den med icebergblandingen.

Tip: Et godt tip, er at tilsætte blandingen frosne ærter, men dem havde jeg ingen af idag.

2 thoughts on “Laks med dampet Iceberg 4,5 points

  1. Anette – Det smager rigtig dejligt og frisk, og især også varianten med ærterne er rigtig god. Jeg har faktisk ideen fra en kogebog, men her lidt omskrevet så.

  2. Dampet iceberg har jeg ikke hørt om før – men det lyder da som en rigtig god idé, for man kan godt blive træt af det ind i mellem 🙂

Der er lukket for kommentarer.