Laks med dampet Iceberg 4,5 points

Jeg har fået en af yndlingsspiserne idag – Laks. Da jeg ikke havde lyst til at spise salat idag, jamen så var der et alternativ – at dampe icebergsalaten. Har du ikke prøvet det, så kan det varmt anbefales. Her er hvad jeg gjorde.

1 løg
1 Icebergsalat
1 tsk. Timian
20 g Lätta
95 g Laks
1 tsk. karry

Løget skæres i styker/tern efter lyst, og svites over middel varme sammen med karry, salt, og timian. Når de har taget farve, så tilsættes icebergen. Der skrues ned, og lægges låg på. Imens steges laksen på en pande. Når laksen er klar, serveres den med icebergblandingen.

Tip: Et godt tip, er at tilsætte blandingen frosne ærter, men dem havde jeg ingen af idag.

2 thoughts on “Laks med dampet Iceberg 4,5 points

  1. Dampet iceberg har jeg ikke hørt om før – men det lyder da som en rigtig god idé, for man kan godt blive træt af det ind i mellem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.