Doubel up i Ã…rhus

img_0503opt.jpg
Juan Pinto og Sin Cocos i Klampenborg

Det var da en fantastisk aften i Ã…rhus, altså bortset fra vejret, som var rædselsfuldt! Men med sådan nogen resultater kan man håbe at vejret var lidt mere til at bære. Der var Dobbeltsejre på flere fronter. Først sejrede Juan Pinto på Sin Cocos for Hanne Bechmann. Det i sig selv var jo dejligt. Med i bilen havde hun også William Tell, som gik hen og vandt – ENDELIG! Og dennegang ikke bare sådan knebent el. noget som helst, nej han vandt vandt, om jeg så må sige og gik bare helt fantastisk. Iøvrigt fik Cathrine også en fin 2. plads på Captain Grey i dagens første løb.

Sin Cocos – brun hoppe v/Eccossis – Sift, ejet af Niels Varming mfl. og blev redet til sejr af Juan Pinto,foran Marc Stott og Lady Sarah og Kim Andersen og Keep on Flying.

William Tell mrk. br. h v/Starry Night – Meditation, ejet af LSC Stable – og ikke af Hanne Bechmann, som speakeren bliver ved at sige, men han trænes af Hanne Bechmann og blev redet af Cathrine Weilby. STORT TILLYKKE! Til ejere, træner og ikke mindst jockeyer!!! William Tell vandt foran Ann-Charlotte Nielsen og Moune Shine og Marc Stott og Fussilier.

Nå næste “mænd i skysovs” var dels træner Torben W. Nielsen og Jockey Mark Larsen! Først red Mark Larsen et helt og aldeles fabelagtigt løb på Sine Die, som han vandt overlegent med! Det i sig selv var jo strålende fint, men guddødmig om ikke, han skulle ride Marine Parade for samme træner og ejere i et af de senere løb, og det vandt han i nøjagtig lige så flot stil. Det var altså dobbelt sejr til både ejer, træner og Jockey – og for det ikke skal være lyv, så nappede Mark Larsen en 2. plads på Nardello i dagens sidste løb

Sine Die (IRE) – br. h v/Hawk Wing (USA) – Marterial Lady (IRE), ejet af Torben og Jörn Wedel Nielsen, Trænes af Torben W. Nielsen og blev redet til sejr af Mark Larsen foran, Ann- Charlotte Nielsen og Classical World og Jacob Johansen på Vivaldi. Iøvrigt havde Ann-Charlotte to 2. pladser her til aften, så det var endnu en dobbel, hvis vi skal have dem alle med, hun havde den på Classical World, og så den lige bag vores William Tell med Moune Shine.

Marine Parade br. v v/Royal Applause – Ipanema Beach, ejet af Torben og Jörn Wedel Nielsen, Trænes af Torben W. Nielsen og blev redet til sejr af Mark Larsen foran, Jacob Johansen og Lot To Win og Le Tølbøll og One More Than Ten.

Jeg har ihvertfald nydt løbene fra Ã…rhus meget, og siddet og hoppet af glæde over de flotte resultater for flere implicerede. Stort tillykke til dem allesammen.

img_0371opt.jpg
Dejlige William Tell sammen med Susan i Klampenborg

1 thought on “Doubel up i Ã…rhus

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Arbejde og fornøjelser

Der er lukket for kommentarer.