Mere sandpapir – øv osse!!

Ja grunden til overskriften ligger i, at jeg lige har læst ovre hos Madame, at der hersker lignende tilstande (ondt i halsen) hos hende. Det er aldrig sjovt, men hvis ikke jeg med lyntempo får det monstermeget bedre, så er min weekendtur til en kær veninde i det jydske i fare, og vi havde begge glædet os sådan 🙁 Smid lige nogen bønner, tanker ….anything for, at det går over! Desværre kender jeg jo mit kadaver, og ved at når det først begynder at skabe sig, så er det ikke sådan at tryne igen. Øv for helvede! (for en gangs skyld vil jeg have lov til at bande!).

4 thoughts on “Mere sandpapir – øv osse!!

  1. Her er vi 3 ud af 4 som er forkølelede. Så en fødselsdagssang i morges lød meget under ligt. Og kl. 14.30 vælter 16 piger ind ad døren. Er jeg frisk? Ikke rigtigt.

    God bedring.

  2. Jeg håber også!! Fingers Crossed! Men i skrivende stund ikke noget at råbe hurra for. Jeg vil skynde mig under dynen. Den bedste kur! Tak for jeres gode ønsker og god weekend!

  3. Jeg er også hjemme med ondt i halsen og feber i dag. 🙁

    God bedring til dig – håber at det ikke udvikler sig, så du kan komme afsted til det jyske 🙂

Der er lukket for kommentarer.