Et smut til LyngbyHovegaden fra hver sin side


Den fantastiske blomsterhandel, hvor jeg kunne bruge mindre formuer -i baggrunden ses folk udenfor Cafe Mig og Anni


Bag hovedgaden op mod stationen

Jeg skulle på farten igår – til Lyngby. Det skulle jeg fordi, jeg havde påtaget mig det ærefulde erhverv at fremskaffen en bryllupsgave. Vi har nemlig bryllup i stalden – Iben og Morten, de kære mennesker, skal giftes imorgen, og det var vi jo nogen, der synes skulle markeres. Så jeg drog afsted til Lyngby efter gaven.

Som det ses var vejret helt fantastisk dejligt, og på Cafe Mig og Anni, blev der hygget igennem med masser af kaffe, mad og vin. Jeg forstod dem godt, for det var dejligt der i solen, men jeg skulle have købt den her gave, og så skulle jeg hjem. Allerede der var jeg noget sløj i betrækket og så har sådan nogen cafebesøg ikke helt samme charme, når man er alene, omend det kan man selvfølgelig sagtens, og det har jeg da også gjort ofte. Bare ikke igår.

Hele min ungdom shoppede jeg igennem i Lyngby, udover at jeg har haft 2 kære veninder, der boede der, og et par stykker mere, har jeg da også kendt derude, og jeg har altid holdt meget af alle de fine butikker derude, og ikke mindst storcentret, som dog har mistet meget af sin charme efter min mening. Hvis man kan tale om det i forhold til sådan noget. Det er nok mig igen, der hader når der bliver laver for meget om på tingene. Dog vil jeg sige, at renoveringen af netop hovedgade er et af de vellykkede projekter, og rigtig flot er det.

2 thoughts on “Et smut til Lyngby

  1. Uhm… der er så hyggeligt på hovedgaden lige der ved den skønne blomsterhandler 😉 jeg har også shoppet igennem i Lyngby i mine unge dage og arbejdet i bageren i storcentret… Jeg har det i øvrigt helt som dig med hensyn til centret nu…

Der er lukket for kommentarer.