Weekendminiferie

Så blev det weekend, og som planlagt drager jeg vestpå! 🙂 Min søde veninde Birgitte venter mig i det jydske og jeg glæder mig til at se hende, og familien – og selvfølgelig hestene 😉 Det er deres skyld, vi kender hinanden, og et aldrig udtømt emne. Og ud og ride skal vi også, men først skal vi i sommerhus, og på museum og rigtig hygge os og måske mere, det må vise sig ,hvad vi lyster og har tiden til.

Halsen? Tjah, den driller lidt, men ikke noget, der ikke er til at overkomme, og feberen var væk til morgen og forhåbentlig bliver det ikke værre. Nu vil jeg suse afsted, så jeg kan nå forbi en bestemt butik, inden jeg kommer derover, og lidt forsyninger til turen skal jeg også have med.

Garbo og lejlighed passes af en veninde sålænge, så det er dejligt. Rigtig god weekend til jer derude!

3 thoughts on “Weekendminiferie

Der er lukket for kommentarer.