Arbejde og fornøjelser


Ovenfor ses Malene og Wiliam

Efter en weekend fyldt med fornøjelser, så var der “arbejde” idag i form af lidt hjælp til Malene. Bl.a. var vi en tur forbi William, som gjorde det helt fantastisk forleden. Han skal iøvrigt også starte på søndag, hvor der er en meget spændende løbsdag forude med flere startende heste. Men mere om det på et senere tidspunkt. Vi er dog lige begyndt ugen.

Udover hjælp til Marlene, har jeg jo fået Finish tilbage “på pinden” og det var jo mere end skønt, at se det røde apparat igen. Vi havde besøg af vores søde Frankie, som p.g.a. sygdom desværre har måtte indstille arbejdet. Men vi er glade for, at se ham på besøg. Der var mere besøg i form af en af de gravide piger. Dennegang Charlotte, som medbragte hundebarn, som bare var bedårende. At få den til at sidde stille for et mere organiseret portræt blev opgivet 🙂

width=
Charlottes to dejlige labradortæver i vild leg – det er iøvrigt Malenes ben, der holder for 😀

Som altid gik dagen hurtigt – det gør den jo i godt selskab, og jeg fik da også udrettet noget, og som altid hyggeligt og rart også at arbejde med Malene, og det føles mere som fornøjelse end arbejde, hvilket det jo også er.