Efterårsklargøring så småt

width=

Som så ofte før, endte det med, at jeg brugte tid på noget af det, jeg skulle have lavet idag, og så nåede jeg ikke mere end en ting. Til gengæld tog det sin tid, at ordne altanen – nippe visne blomster af, feje, vande og tage nogen af de vækster ind, der ikke skal være der i vinter. Derudover, har jeg fået betalt regninger og vasket. Det er dejligt at få gjort, så det har været et mix af efterårsklargøring og renselse kan man sige….

Og så har jeg selvfølgelig også brugt tid her på computeren, også det var planlagt, omend det kom til at fylde lidt mere end jeg troede, og det praktiske lidt mindre. Tiden bliver bare væk, og så når jeg ikke så meget, som jeg gerne ville, men jeg nægter at stresse over det. Imorgen er endnu en dag, og min seng den venter… sov godt derude!