Det kribler og krabler!

img_6417opt.jpg

Og jeg lider, har røde svidende øjne, kløende hals/øjne, en næse der stopper og nyser! “Får du ikke noget for det?” Vil du sikkert spørge mig! Joh det gør jeg (næsespray, øjendråber), men virkningen er aftagende, og hvad hulen gør en klog så? Pillerne tåler jeg ikke, og mange alternativer er der ikke. Det værste er, at det er min pusling ovenfor, jeg er allergisk overfor, og det bliver altså kun værre!! 🙁

3 thoughts on “Det kribler og krabler!

  1. Marian – Jeg er helt klar på, at alle ovenstående, er en god idé. Den eneste af løsningerne jeg ikke har fået gennemført, er den med Garbo ud af soveværelset. Men klart en, jeg har tænkt på, og prøve at gennemføre. Problemet er, at hun jo nu er vant til det, og det vil medføre så store protester, at det er lettere at lade tingene være, som de er. Men klart usundere for mig, helt bortset fra at jeg jo også nyder at have hende… Men du har da ret, det ville da være katastrofe, om det bredte sig til heste også.

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » På forventet efterbevilling

  3. Jeg har klaret problemet i mange år ved altid at have et vindue stående på klem (minimum), sommer og vinter. Ikke særlig økonomisk eller økologisk korrekt. Men alternativet var, at afskaffe missen. Et andet fif: missen ud af soveværelset. – Jeg ved det godt! Hverken hunde eller katte har noget at gøre i éns soveværelse, og måske er du noget mere konsekvent i det punkt, end hvad jeg i lang tid har været. Indtil det absolut ikke gik længere i hvert fald, og jeg havde fået at vide, at hvis jeg ikke passede lidt på, kunne allergien “brede sig” til bl.a. HESTE. Det gjorde, at mine alarmlamper begyndte at blinke helt hysterisk rødt.

Der er lukket for kommentarer.