En hel!

 width=

 width=

Som det vides, var jeg i svingninger på min altan igår, og ryddede op og satte væk og sådan. Blandt de ting jeg faldt over, var min tomatplante. Det skulle jo forsøges. Om det er højden og vinden el. det bare ikke ville lykkes i år ved jeg ikke, men resultatet af røde tomater ses ovenfor. Ikke just imponerende. 😀 – Godt nok er det cherrytomater, men alligevel.

De grønne var der masser af. Jeg plukkede de største og smed resten ud, og de blev stegt på panden sammen med noget løg og var udemærkede til pasta. Tomatplanten røg ud, for at forvente bedring udi røde tomater, er vist at skyde over målet – hvordan har dine klaret sig, hvis du har dyrket på altan?

0

2 thoughts on “En hel!

  1. Helle K. – Ja den lille knalling var godt nok det mindste, men de andre skal ikke være større, det har du ret i. De var også en del større end den røde. Problemet er, at de aldrig ville kunne nå at blive røde.

    0
  2. Er du sikker på, at de skal være større? Jeg smagte nogle hos min svigerinde i lørdags og de var samme størrelse – eller mindskelse 😉 og det var meningen – de smagte søde og lækre 🙂

    0

Der er lukket for kommentarer.