Jyllandstur dag 2 – Beder Kirke

width=

width=

 width=

 width=

width=

 width=

width=

Vi startede morgenen med dejlig morgenbrød fra bageren, som Birgitte hentede, mens jeg gjorde mig klar og satte vand over til kaffe. Da det var overstået satte vi kursen mod Beder, hvor Birgitte har boet meget af sit liv. De to øverste fotos viser Ajstrup Strandvej, da vi tog afsted. Målet var Beder Kirkegaard, hvor hun desværre har flere familiemedlemmer liggende, og hun ville gerne vise mig, og jeg ville selvfølgelig gerne se.

Nu vi var der gik vi en tur rundt på Kirkegaarden, og bag en gravsten lå den søde kat, som Birgitte får en sludder med. Der var dejlig varmt der i solen, og så kom vi der og forstyrrede 😀 Som det ses, var vejret helt og aldeles fantastisk. Det kunne faktisk ikke være bedre. Da vi havde kigget nok og vist vores respekt til dem vi kom for at besøge kørte vi videre ud i den Jydske sensommer, og målet var Moesgaard Musem – der hvor Grauballemanden bor. Det var spændende, og det kommer der mere om næste gang.

3 thoughts on “Jyllandstur dag 2 – Beder Kirke

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Samlet Jyllandstur

  2. Kontorchefen – Tusind tak skal du have. Det var en fantastisk dag og weekend! Desværre har din god bedring hilsen ikke hjulpet Jeg er frygteligt snottet nu og feberen raser også! 🙁

Der er lukket for kommentarer.