Bane Danmark og nye skinner

Jeg kan til min gru læse, at vi skal have nye skinner nu. Ikke p.g.a. skinner og hvad dermed følger, for jeg er da godt klar over, at skidtet ikke holder evigt, og det er nødvendigt arbejde. Men nu har de jo altså larmet og gjort ved herude i op til flere gange, hvorfor så ikke gøre det hele på en gang? De har lige lagt nyt noget hernede – skal det så bare hives op og forfra igen? Jeg har ikke forstand på togskinner, og den slags, men havde det ikke været smart at gøre det hele på en gang, så vi kun skulle lide een gang istedet for op til flere. Ja på mig virker det altså lidt “Knold og Tot” – uden jeg iøvrigt har en dyt forstand på det. Men ihvertfald skal der larmes og gøres ved i samtfulde 10 uger. Det eneste jeg kan sige er, at jeg er dybt taknemmelig for, at jeg ihvertfald ikke er afhængig af toget, fordi jeg kan cykle el. gå til det, jeg absolut skal.