På forventet efterbevilling

Kom det ondt i halsen, som jeg ellers troede, var lykkedes mig at fordrive i weekenden. Den forværring af min allergi, jeg talte om, var slet ikke det, men starten på en gang ondt i halsen 🙁 og feber. Nu skal jeg bare håbe, at jeg som minimum bliver frisk nok til søndag – masser af løb, og ham den røde starter jo også, så…. øv osse! Således har jeg fotos og ting fra idag, men jeg orker ikke idag, selvom jeg har sovet hele eftermiddagen. Vi får se imorgen.

0

3 thoughts on “På forventet efterbevilling

  1. Pingback: Nyt tøj og startklar

  2. Randi – Tusind tak og i lige måde. Jeg er godt nok noget sløj her til morgen, og lyden er mest a la sæl! 🙁 Hvis jeg ikke får det værre skal jeg nok sige, at jeg er nådigt sluppet, for jeg er ikke sådan forkølet endnu.

  3. Ã…rstidsskift er tid for ondt i halsen og forkølelse. Jeg døjer med det samme i disse dage. Rigtig god bedring og krydsede fingre for at det ikke udvikler sig!

Der er lukket for kommentarer.