Fredagsslut – weekend begynd

 width=

Det blev sådan her fredagen takkede af. Rigtig smuk eftersommeraften, som jeg gerne – meget gerne ville have brugt meget anderledes end alene og snottet og feberhed på min sofa 🙁 Det er sgu ikke særlig fedt, og slet ikke, hvis jeg går glip af weekendens glæder, som jeg ellers havde set frem til også!

Dyb indånding og ind på sofaen igen og håbe det bedste…..

4 thoughts on “Fredagsslut – weekend begynd

  1. Marianne – Oh nej, ja sjovt er det ikke, hvis du ender som jeg. Fuldstændig stoppet til er jeg nu! 🙁 Havde ellers mange arrangementer for weekenden, men dem idag er da ødelagt, så får vi se imorgen! Også god bedring til dig! Nej vi gider ikke, men træls nok spørges der ikke 😉

  2. God bedring – her begynder det også at trække sammen; hovedpine, ondt i halsen – ja hele kroppen – det gider vi ikke vel Deborah

Der er lukket for kommentarer.