Ikke bedre end godt

width=

Går det her! Jeg har ondt, ondt i halsen, feber og en begyndende forkølelse frygter jeg. Jeg håber, at jeg ved at pleje kadaveret, kan blive frisk nok til at liste til løb søndag, men Ã…ringsauktionen på Stutteri York imorgen, må jeg nok droppe, ser det p.t. ud til. Det var jo ellers skønt at komme ud i det skønne sensommervejr. Her skinner solen dejligt. Men jeg skal passe på, for bevæger jeg mig for meget rundt med så meget “grus” i systemet”, så risikerer jeg en lungebetændelse, og det gider jeg altså slet slet ikke. Så foreløbig holder jeg lav profil. Men det er dælme ærgerligt må jeg “stå over” på søndag, for der er en perlerække af gode løb med masser af heste, jeg gerne vil se. Jeg må tage en dag ad gangen, andet er der ikke at gøre.

Men foreløbig vil jeg ønske jer god weekend og god bedring til de andre, som der også har samme tur 🙁

4 thoughts on “Ikke bedre end godt

  1. Ja det lader til, at jeg kommer til at bruge weekenden på at pleje mig. Jeg skal ihvertfald ingen steder idag. Så meget står helt fast. Jeg er fuldstændig stoppet til og sov først henad kl. 03 af samme grund. Min næste eksploderede bare hvert 5 minut og halsen gjorde frygteligt ondt. Sidstedelen er så bedre her til morgen, men nej jeg skal blive her idag. Kan kun håbe, at jeg kan komme ned og se Finish løbe imorgen. Så hellere undvære idag.

  2. Uha en snudefuld du har reddet dig! Du må heller pleje dit helbred godt, så kan det jo være kroppen belønner dig ved at være ok på søndag 😉 Rigtig god bedring, Deborah, håber du snart er frisk 🙂

Der er lukket for kommentarer.