Ikke en bar, men en restaurant

Jeg læste lige den her artikel om barer i New York. Og ifølge den, skulle der være en bar med ens navn og tillige en drink i New York. Nu er det jo så ikke alt, der er på nettet, men jeg fandt en restaurant, der hedder Deborah’s – det ser ikke så tosset ud, hvad siger du, skal vi ud og spise:D? Jeg har ledt efter en drink med mit navn, men ikke fundet den. Hvis du gør, så sig til, og kommer du til New York og prøver “min” restaurant, så lad mig også vide, for jeg regner ikke med sådan lige at komme forbi.

5 thoughts on “Ikke en bar, men en restaurant

  1. Holme – Ja det gjorde du, ved ikke lige hvorfor, men nu er den der 😉 Holme’s Place i New Orleans er bestemt heller ikke dårligt, og jeg synes også en grill er fint 😀

  2. Nah, det er jo rigtig nok. Men en grill synes jeg stadig godt man kan være stolt af – også selvom det er i Danmark.

    Jeg kan ikke finde noget i NY, men der ligger en Holme’s Place i New Orleans 😀

  3. Holme – 😀 Nu var det jo New York vi talte om, men til gengæld tror jeg ikke, jeg finder en Deborah’s noget sted herhjemme, og måske findes der heller ikke en Holme’s i New York 😉

Der er lukket for kommentarer.