Ikke et valg!


Selvfølgelig er der nogen, der vælger at være single! Jeg vil bare gøre opmærksom på, at jeg ikke har valgt det. Det er bare sådan. Selvfølgelig vil jeg da hellere have en sød kæreste/mand og bo sammen med ham, klart! Men hvis Berlingske kan finde Mr. Right, så “Go for it”, så jeg kan komme ud af deres dårlige formulering med “Vælger”, for det behøver det dælme ikke være. Og hvad skal vi så bruge oplysningen til, at vi belaster miljøet – finde en bare for at undgå det? Don’t think so!

5 thoughts on “Ikke et valg!

 1. Tjoh, formuleringen er da godt nok lidt kantet, og nok mest tænkt som modstilling, at der nok netop er rigtig mange singler, der ikke siger “bare for at have en”. Altså vælger singlelivet fremfor at lege enkebal dagligt, indtil …

  Der er jo dog et stykke vej fra at drømme lidt om at finde tosomheden, til at en dag uden “fremskridt” på det punkt, er en spildt dag – det kan jeg da selv skrive under på.

  Altså vælger jeg, at undlade at mine aktiviteter skal centrerer sig om at få gang i et “os-to” maskespil. Vælger jeg dermed at være single? Mnæjo….

  Det kunne dog være en underholdende tanke, om staten arrangerede tvangsægteskaber efter en vis tid som single – det ville nok præge aktiviteterne, når fristen truede 😉

 2. Holme – Tjah, et eller andet sted, så tror jeg ihvertfald, vi er skabt til at have en, og jeg vil gerne have en. Men det skal ikke være, bare for at have en, det skal jo være “lige det”. Daten? Jeg er ikke helt med, for jeg har da ikke haft en sådan decideret en af slagsen lige sådan fornyeligt. Skriver lige til dig om det privat.

 3. Det skal du ikke bekymre dig om. Alt det miljøfis er alligevel bare opfundet af moralister og opportunister. I øvrigt tror jeg ikke på at der er nogen der vælger at være single. Alle vil gerne have en kæreste.

  Hvad blev der i øvrigt af ham dér din date?

 4. Perle – Helt okay! Jeg er med på, at nogen vælger og nogen gør ikke. Det jeg blev irriteret over, var at det blev fremstillet som om, alle vælger det. De kunne have skrevet “lever alene” og udeladt den følelsesmæssige påhæftning af, om det er valgt el. ej. Når det er sagt, vil jeg takke dig for dine gode ønsker for en sød mand til mig, og du har ganske ret, han må gerne finde “Krak’en” frem og bevæge sig i min retning snart…. Også god weekend til dig.

 5. Jeg er ikke single og har ikke været det i snart 20 år, så umiddelbart er jeg måske slet ikke den rette til at udtale mig. Men jeg gør det lige alligevel, ikk 😉

  Jeg tror at nogle vælger at være single og andre gør ikke. Så tror jeg også, at nogle af dem der ikke selv har valgt er så ‘kræsne’ (i mangel af bedre ord) så det næsten er umulligt at finde én der opfylder den lange liste af krav. Og sidst er der dem der forsøger uden held.

  Når man ikke selv har valgt singlelivet, men inderligt ønsker sig en at dele livet med, så er det trist det ikke lykkes. Uanset krav eller ej. Alle fortjener en soulmate, en at dele glæder og sorger med. En at elske og blive elsket af.

  Deborah, håber for dig, at ‘manden i dit liv’ en dag, gerne i nær fremtid, finder vejen til til dig også.

  God weekend.

Der er lukket for kommentarer.