Aftenrøde

width=

Pludselig var lyset i hele stuen rødligt, sådan helt fantastisk. Jeg skyndte mig ud og forevigede den smukke aftenrøde himmel. Orkede bare ikke at poste igår, så nu får I den idag, men det bliver den jo ikke ringere af.

Igår håbede jeg jo på bedring i sygdomshistorien, men nej, nej. Temperaturen steg, og steg og jeg var sløj, sløj, og at tro jeg skal nogen steder idag overhovedet er “hul i hovedet” og at bede om den lungebetændelse, jeg håber at undgå. Jeg må se løb på Dantoto, og håbe de viser så mange som muligt, men det er jo ikke det samme.

2 thoughts on “Aftenrøde

  1. Helle K. – Tusind tak! Ja solen er facinerende, og jeg har Gudskelov de bedste muligheder for at fange den her, ihvertfald når den går ned. Helbredet skranter stadig 🙁 Har måtte droppe andet end at ligge her på sofaen.

Der er lukket for kommentarer.