Skal vi….

width=

Tage på Krydstogt? Selvom vi tager en af de billige kahytter, så skal vi stadig en tur til Florida først, og så begynder det, at blive langt over min formåen. Men det kunne da være sjovt at prøve….selvom der er meget andet før det, selvom jeg havde råd!

3 thoughts on “Skal vi….

  1. Leif – Er du nu sikker på, du har helt styr på alle de facilliteter, der er på det her skib, og hvor stort det? Det skulle ikke undre, om der også er en golfbane, og så er du jo beskæftiget, når du ikke motionerer iøvrigt 😀 Når jeg nu er færdig med at drille, så er jeg heller ikke sikker på, at det er noget for mig, men jeg er så nysgerrig, og der er noget romantisk over krydstogtskib af en eller anden årsag – eller er det bare mig?

  2. Jeg tror ikke, at jeg kunne tage på krydstogt i flere uger. Jeg ville kede mig efter en lille uges tid, når man har været igennem skibets faciliteter 🙂

Der er lukket for kommentarer.