Dommedagsdrømme

egetrae011.jpg

De mumler i kulisserne om, at jorden skal gå under imorgen. Det håber sørme ikke. Jeg har sandelig meget, jeg skal nå endnu.

Lader jeg mig vildlede til at forfølge tanken, om hvad jeg gerne ville have lavet idag, hvis det havde været min sidste. Så ja så kommer det her:

En køretur med en udvalgt dejlig mand op til min elskede Finish, som skulle have masser af kys og gulerødder. Når det var gjort en tur tilbage og gå en tur i den Dyrehave jeg elsker så højt. Masser af kys og kram til og fra den her drømmemand. Indtagelse af dejlig mad og drikke sammen og så skulle vi have nydt den fantastiske solnedgang der var her til aften sammen. I armene på en der elsker en og omvendt, ville tiden gå på bedste vis. Måske han også havde nogen ønsker – det er dælme svært at nå det hele på en aften – umuligt! Og gad vide, om man nogensinde gør, men vi må prøve at nå så meget som muligt ….