Forstædernes Fitness…

Det hed det ikke, men et Fitnesscenter det var det. Det lå umiddelbart op ad en stations kørsel herfra, og dermed i overkommelig afstand herfra, både og cykle og tage toget. Jeg havde endda checket priserne, og omend det ville gøre noget indhug i finanser jeg ikke har, så var jeg på nippet til at gå ned og undersøge det nærmere (ganske inspireret af Leif og hans fantastiske forvandling) – det kunne iøvrigt være, jeg lige skulle kigge på de opskrifter han nævner på et tidspunkt også.

Bygningen, det her Fitnesscenter lå i er en smuk gammel bygning, og det har efter sin tid hvor det var Bodega (der har jeg også besøgt den), huset en stofforetning og så kom Fitness Centeret. Da jeg kom forbi forleden, var de ved at sætte store flotte guldbogstaver på facaden, hvor der så nu stod FORSTÆDERNES BANK (iøvrigt en frygtelig hjemmeside, og ganske forfærdelig rodet) – øv, det er snart ikke andet end banker 🙁

Nå men det korte af det lange er, at skal jeg nu i Fitnesscenter, så er det nærmeste Well-Come.dk og i princippet er det ikke ret langt, men uden bil, er det nu alligevel. Men lad os nu se.

At jeg med el. uden Fitnesscenter skal have implementeret lidt mere motion, står fast. Hvordan og hvad skal jeg nok fortælle, når jeg selv lige ved det. Først skal jeg dog være rask….

2 thoughts on “Forstædernes Fitness…

  1. Leif – Som vi har været inde på, så er kræfterne ikke helt på “omgangshøjde”, men min cykeltur forleden på et par timer fik da bevist for mig, at det ser knap så slemt ud, som frygtet. Om det bliver motionscenteret el. hvordan ved jeg ikke, men ihvertfald en fast aftale om noget motion x-antal gange i ugen under en el. anden form.

  2. Det er super, hvis du kaster dig ud en mere “formaliseret” og regelmæssig træning. Det vil der helt sikkert komme noget rigtig godt ud 🙂

Der er lukket for kommentarer.