Endnu en dag indenfor

Tjah der er ikke så utrolig meget at fortælle her fra mig og min sofa. Dog er der lidt ændringer, for jeg har ikke ligget idag, jeg har siddet her ved “dyret” og kæmpet mig igennem fotos fra en Storløbsdag i juni måned!!! Der fik jeg godt nok taget nogen fotos skal jeg hilse og sige – lidt for mange – Note to self: Lad være at skyde dig selv i foden på den måde 😀

Nå, jeg blev ikke færdig, som ellers var planen, for det tager uhyrlig lang tid, og jeg har også lige skullet lave lidt mad og sådan lige slappe lidt af. Resten imorgen. Så må jeg også kunne blive færdig. Men så er der en mere at tage fat på, og når det er gjort, skal jeg have slettet dem et andet sted og hold da op! Så ligger der en bunke papirer på mit skrivebord og råber på at blive arkiveret også. Hm! Hvordan kan nogen kede sig, ja jeg fatter det ikke.

Nu har jeg spist min Curry, som smagte strålende. Dog vil jeg sige, at jeg er overbevist om, at resultatet nok bliver bedre med ærter. Jeg glemmer sgu altid, hvor bitre rosenkål er, og her havde sødmen fra ærterne klart været bedre.

Jeg har også fået mig en kop kaffe, og så har jeg talt i telefon. Den har nærmeste være rødglødende idag – jeg har så galt talt med min gamle far. Han ringede til mig igår, hvor jeg ikke fik snakket med ham, og så ringede jeg så til ham idag. Han havde været til Check på hospitalet, og de mener han har det godt 😉 og det var jo glædeligt om ikke andet. Især når man påtænker, hvordan det kunne gå.

Forkølelsen el. hvad det nu er “lever” endnu, og jeg er ikke til “pænt” brug endnu, men det går da langsomt den rigtige vej, selvom jeg ikke er frisk endnu. Jeg testede imorges, hvor jeg gik ned efter lidt mælk, og der kunne jeg godt mærke, at rask er jeg ikke endnu…..

3 thoughts on “Endnu en dag indenfor

  1. Kontorchefen – Det er du bestemt ikke alene om. Det går frem, men langsomt. Sådan er det for mig som regel. Nu vil jeg gå på sofaen og fremme processen 😉

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Armbåndstour og hjælp

Der er lukket for kommentarer.