Kartoffelcurry – 5 points

Jeg læste om kartoffelcurry her og her, og blev inspireret til at lave en idag. Jeg har udeladt et par få ting, som jeg enten ikke bryder mig om el. ikke har i huset. Så here goes a la mig 😉

Kartofler

Olie (her 1 tsk.)

1 tsk. Garam Masala

1 stort fed hvidløg

2 tsk. sennepsfrø

Ingefær

1 tsk. karry

1 stort løg

“En sjat” rosenkål – så mange du har lyst til

½ kyllingbouillonterning

Krydderier og hvidløg brændes af, løgene tilsættes og brunes sammen med kartoflerne skåret i store tern. Lidt vand og boiillonterning tilsættes. Retten simrer en 10 minutters penge under låg og rosenkål tilsættes, og retten simre 10 minutter mere. Serveres til kød, alene el. med ris el. brød til, som man nu har points og lyst til – Bon Appetit 😀

2 thoughts on “Kartoffelcurry – 5 points

  1. Hej Deborah!
    Ser godt ud! Smager også godt! Men er helt fantastisk med blomkål istedet af kartofler, samt grønne ærter istedet for rosenkål. Serveres på toppen af basmatiris med lowfat yogurt. Jeg prøvede også din opskrift med sauteret icebergsalat i curry med laks. Smagte helt fint.

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Endnu en dag indenfor

Der er lukket for kommentarer.