Monsterfede MercedesMartin G. Poorhamidi’s fantastisk flotte Mercedes SLK 230-98

Jeg så Go’Morgen Danmark igår, og de havde besøg af Martin G. Poorhamidi og hans Mercedes SLK 230-98. Han har vundet op til flere priser for sin styling, og det forstår man godt. Den er godt nok flot. Han opretholdt op til flere jobs for at få råd til at sætte sin drømmebil istand, og den får bestemt ikke lov at komme ud i regnvejr og bliver ikke parkeret, så han ikke kan se den. Helt forståeligt for han har brugt over 5.000 timer, og 800.000 kr. på den. Den er blevet kåret som Europas fedeste! Martin arbejder iøvrigt på Vmax, som er ejet af Forlaget Benjamin, der også har Bilmagasinet.

Som om ens bankende bilhjerte så ikke var overbelastet nok, så så jeg lige den her Mercedes CLK med 545 hk – jo, du læste rigtigt! Hvis du ser indlægget, så bliver bilen kørt af Christian Frost, og ham har jeg faktisk haft fornøjelsen af, da Bilmagasinet holdt til andet steds end nu. Han er en morderlig festlig og flink fyr, og kan som det ses, sine biler. Der er mere baggrundsviden om dén Mercedes her. Jeg kan ikke rigtig greje, hvor Christian holder til p.t., eller om han evt. freelancer, for han tester tilsyneladende også biler for konkurrenten til Bilmagasinet – Autobild.