Armbåndstour og hjælp

Der laves de flotteste armbånd rundt omkring i blogverden:

Hanne – Har du nu købt garn igen

Anita -Moccapigen

Tina – A knitning chick

og i modsætning til strikkerier og hæklerier, som jeg stadig er meget langt fra at tro, jeg kan overskue, så er det her da til at overskue, og meget kønt ovenikøbet. Dertil kommer, at jeg da også har nogen perler og ting liggende, der kunne omsættes til ovensiddende el. noget, der ligner. Og man har jo lov at supplere. Men der må være gået noget galt et sted, for jeg kan ikke ved min død mindes, jeg nogensinde har flettet armbånd, og jeg har ingen som helst ide om, hvordan man gør. Nu har jeg travlet nettet igennem for en brugsanvisning, uden held. Det eneste, jeg fandt der lignede var ovre hos Liselotte, men det er uden perler og ligner ikke, at være til de fine som ovenfor -ellers er jeg galt på den.

Til gengæld fandt jeg, denne her side, med knytterier af enhver slags, og der er sandelig nok at gå igang med. Jeg kunne forestille mig nogen af de damer kaste sig over de ideer der fremkommer der. Her er alt, der relaterer til armbånd. Og selvom det er flot, så ligner det ikke de flotte armbånd ovenfor 🙁 Panduro Hobby har masser af smykkeartikler, men ikke umiddelbart lædersnoren, hvilket er lidt underligt, men til gengæld meget andet i perler og ikke mindst smarte æsker til obevaring af perler og andre småting. Jeg havde håbet, at finde inspiration/anvisning der, men nej.

Så søgte jeg på engelsk, og fandt faktisk en Tutorial ovre hos Erle Perle, men jeg synes ikke jeg har set el. hørt andre, der er så fancy udi bræt og sager, og hvad med perlerne….hm! Jeg går ud fra, at knapperne kan erstattets med perler. Ja sådan spørger en dum, men jeg må nok på biblioteket, eller jeg kan bare købe den her bog, ser det ud til. 25,- kr. vælter da ikke engang mit budget. Men det kan da også være en af ovenstående damer, kan give mig en brugsforvirring, for flotte er de nu, og at give de priser, de garanteret skal have her, det kan jeg ikke, og det er da sjovt, at lave sit eget helt unikke. Jeg har specielt en halskæde, der har været mors, som kunne blive til nogen flotte armbånd forestiller jeg mig, for den er nemlig gået i stykker – Så soon to be seen here too 😀 – når jeg har fundet en brugsforvirring jeg kan forstå 😉

Iøvrigt faldt jeg lige over flere perler:

Sølvfarvede perler

Gyldne perler

Og så kan man få lædersnor her i metervis, ligesom masser af perler og ting:

Perlefiskeren

Egentlig skulle jeg have ordnet de fotos, jeg nævnte igår, men sådan går det, når man bliver inspireret, og sådan skal det være. Nu kan hovedet ikke mere, og frokost og morgenmad må vel også være på tide…

11 thoughts on “Armbåndstour og hjælp

  1. Lene – Tusind tak for det fine link. Det er jeg sikker på, der er mange, der kan have glæde af. Også mig, hvis ikke jeg får knyttet nogen selv i tide 😉

  2. Anita – Jo det gjorde, men det bredte sig udover kanten, og derfor har jeg lavet det om, og det er der skam stadig!

  3. Tina Poulsen – De er fremskaffet – de lå omme i spamkøen, og formentlig p.g.a. link ja! TUSIND TAK til dig også! Jeg glæder mig, til at komme igang med knytteriet. De er så vildt fine. Så må vi håbe, jeg kan finde ud af det!!! 🙂

  4. Anita – TUSIND TAK! Se jeg var aldrig nået ind til den linksamling, og der fremgår det jo TYDELIGT! Nu skal jeg bare indkøbe fornødenheder! Dejligt! De er da så morderligt fine!

    Tina Poulsen – Nej Tina, ingen godkendelse nødvendig. Jeg kigger lige og ser, om der ligger et mere, og roder et sted 😉 Og tak for mere info. Dejligt som der altid, altid er hjælp at hente.

  5. Hov hvor blev mit indlæg af? Skal det godkendes først? 🙂
    Ellers glemte jeg at sige at jeg ikke bruger et brædt. Jeg binder en snor i fx et dørhåndtag, i den snor har jeg en S formet krog, hvor jeg knytter armbåndet fra 🙂 Den anden ende binder jeg i en bæltestrop i mine bukser imens.

Der er lukket for kommentarer.