Forbedringer

Idag er første dag, jeg har følt mig tilnærmelsesvis “rask”. Dermed ikke sagt, at der ingen spor er tilbage af min skranten. Jeg lyder stadig mere som en søløve el. en sæl for den sags skyld og jeg hoster også. Feberen er væk, og jeg har det også nogenlunde, men stadig lidt ør og træt i gelederne. Jeg har planlagt at forholde mig hjemme indtil på søndag, hvor jeg skal op og besøge en meget elsket og meget rød hest 😉 – det glæder jeg mig meget til. For ikke kun er det ham, jeg skal besøge, der er jo også andre bekendte deroppe, og så føllene, som nu er blevet meget store siden sidst. Så det bliver dejligt at se altsammen. Værd at vente på. Nu har jeg da så også brugt en uge på det her, men sådan er det jo.

Der er efterslæb i den sociale kalender, men også det må komme som det nu kan. Der er jo ikke at gøre ved, når man smider sig på den måde. Jeg har ihvertfald gjort, hvad jeg kan for at blive frisk igen. Nu håber og beder jeg bare til, der ikke bliver tilbagefald – kryds lige fingre!

3 thoughts on “Forbedringer

Der er lukket for kommentarer.