Skadet Sara Slot


Sara Slot her på Smart Guy

Uheldene har desværre stået i kø for at komme til hos Sara. Først et dårligt ben, der drillede noget så grusomt, så en skadet skulder og sidst her forleden måtte hun en tur i græsset med rygstykkerne først. Ikke det sundeste, og det betyder korset og pause for Sara! Med den tidshorisont, der er givet, ser vi nok først Sara til hest igen næste sæsson. Pokkers osse! Rigtig god bedring Sara!!

2 thoughts on “Skadet Sara Slot

  1. Susanne – Tak for din hilsen smukke! Ja det er helt forfærdelig synd for Sara. Fysisk skal hun nok komme sig selvfølgelig, og jeg kan kun håbe, at hun som du siger, har masser af styrke, for så meget som hun snart har været igennem, kunne da knække hvem som helst. Vi sender hende alt det gode energi og masser af kærlige tanker med håb om, at hun holder fanen højt!

  2. Galopsport.

    Der er ingen tvivl om, at dette er en farlig sportsgren, og der vil altid forkomme uheld.
    At være så uheldig som Sara Slot burde dog ikke være muligt. Jeg tror de fleste, der kender Sara er dybt berørt af, at hun endnu engang har pådraget sig en skade. For alle dem, der har set hende ride skaber, det dog lidt glæde i hjertet, for er der ikke er nogen tvivl om, hun nok skal komme i sadlen igen. Sara besidder en kæmpe styrke, der ikke er til at tage fejl af, og den skal nok atter engang få hende tilbage på hesten.

    En kærlig tanke til Sara med ønsket om rigtig god bedring, en god og skadefri sæson næste år.

Der er lukket for kommentarer.