Bageren – Nu er det slut

Forleden dag ville jeg ned til min bager lige her om hjørnet på Ordrup Jagtvej og hente noget af hans lækre, lækre softkernerugbrød og så noget mælk. Jeg mødte kun en lukket dør, og et skilt, hvor der stod lukket. Nu holdt den her bager ikke fri, hverken næsten i tide el. utide, og jeg havde kigget derhen for ugen før, og tænkt, at det bare var mig, der ikke kunne huske, hvilken hverdag han havde lukket. Men nej der var lukket og slukket og det så meget permanent ud. Noget jeg selvfølgelig var ked af, for det er en dejlig mulighed at have bageren lige der, oveni at han havde det her utroligt lækre rugbrød, så lavede han også jordens (efter min mening) bedste jordbærkager.
Jeg prøvede at ringe nummeret igår, og fik at vide, at det var lukket, og så var jeg ihvertfald klar over, at det var permanent.

Her til morgen var jeg så en tur hos købmanden, også på hjørnet, bare modsat ende af blokken, og jeg tænkte, at han nok vidste, hvad der var sket med vores bager, som iøvrigt var sådan en flink mand. Han er død! Han faldt om med et hjerteslag for omkring 14 dage siden. Jeg blev helt ked af det. Det viser, hvad man har for at slide og slæbe fra morgen til aften året rundt og ikke unde sig selv hvile og ferier. I det fag og som lille bager, er jeg godt klar over, det er meget meget svært, og det er vel også derfor ingen vil bide skeer med faget efterhånden. Om vi får en ny bager, er derfor nok meget tvivlsomt, så det er endnu en nærbutik, der forsvinder. Jeg vil ihvertfald kondolerer til hans kone og børn, som må savne deres mand og far meget. Trist måde at starte dagen på.

4 thoughts on “Bageren – Nu er det slut

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Spis brød til…

  2. Kontorchefen – Ja det føles uretfærdigt. Jeg er dog stadig af den opfattelse, at alt sker af en grund og har et formål, også selvom det ikke er tydligt for os. Tak for rosen til foto – det kan jeg også godt selv lide, og andre før dig. Det er en statue, der står på Hellerup Kirkegård.

    Ja jeg så godt dit indlæg omkring det. Det var godt nok lidt spøjst. Også god weekend til dig.

    Tina – Omme i London – Ja jeg synes, det er meget trist, for alle implicerede, om jeg så må sige. Tak for din hilsen og god weekend.

  3. Ã…h sær sygdom og død.. Det er det aller værste. Uretfærdigt.
    Fantastisk billede… Ã…h Deborah jeg har lige fotograferet den underligste gravsten, har være på besøg på en ø idag, deres kirkegård besøgte vi også. En gravsten der fortalte at man var glad for at slippe af med vedkommende.. Underligt…. God weekend derovre..

Der er lukket for kommentarer.