CAVOK Photo – Stefan Olsson


Et af Stefan’Olsson’s fotos, som er lånt med tilladelse! Det er taget på Klampenborg – Klik på fotoet, for at komme til Stefan’s side

Jeg kan ikke helt huske, hvad det var jeg skulle kigge efter, da jeg stødte på et af Stefan’s fotos. Under alle omstændigheder synes jeg det var SÃ… smukt, at jeg måtte se, hvad han ellers havde bedrevet. Det var slet ikke så lidt, og ikke kun heste. Selvfølgelig var det dem, der ledte mig derind til at starte med, men han har mange dejlige fotos på sit site. Udover hjemmesiden, har han også en Fotoblog, som nu er på mit RSS-feed, så jeg kan følge med, når han poster et nyt foto. Det er så godt nok fotos fra Sverige og ikke hestefotos, men de er på hans site, og det fungerer også som en slags fotoblog. Så vil du se hestefotos, gør du det under det menupunkt, der hedder “Galoppbilder“. Det er nogen flotte hestebilleder Stefan tager og kan man lide at se hestebilleder, så er han ikke til at komme udenom efter min mening. Der kommer link ude i sidebaren senere. Du kan klikke på fotoet ovenfor, så kommer du også ind på hans side.

1 thought on “CAVOK Photo – Stefan Olsson

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Helios Racing - Flere flotte fotos

Der er lukket for kommentarer.