Kamp til stregen


Et af mange fotos, jeg kæmper med p.t.. Marc og Mark, lidt sjovt, at fange dem sammen – her er det fra venstre Marc Stott på Fairy Kamp og Mark Larsen på The Prestige på vej til start i Derby Trial Stakes. De har også præsteret at komme i mål som 1. og 2.

“Kamp til stregen” må være et passende udtryk, nu når vi nu taler om galopfotos. Jeg kæmper en brav kamp for at komme med, med upload, redigering og indlæg. Før indlæggene overhovedet kan komme på tale, skal der redigeres og uploades. Det bliver der så i STOR stil p.t. Jeg har flere løbsdage, der mangler men indtil nu er jeg altså stadig ved samme dag. Det er også helt ekstremt, hvad jeg har taget af fotos den dag. Det var godt nok storløbsdag – Derby Trial, men stadig. Jeg gør det aldrig mere 🙁 Bortset fra det er helvede at komme med, så er det nu dejligt at sidde og genoplive dagen og visse øjeblikke, og også opdage, at der er mange gode. Så helt skidt er det ikke, men hold da k… hvor tager det tid. Men jeg vil også have, at tingene er iorden så der er ingen vej uden om. Latten var hårdt tiltrængt nu her og jeg kæmper lidt videre, men ikke meget længere – hovedet er ved at stå af nu. Foreløbig rigtig god weekend.