Mellem Willumsen og Waterfront – Rosbæksvej 16

Da jeg havde set Willumsens hus kørte jeg lidt rundt. Jeg ville også ned og se, hvor en vis Grevinde bor, for sidst jeg var den vej nede for at se, kunne vi ikke finde det. Idag fandt jeg det helt stensikkert. Men nej jeg tog ingen fotos. Det er iøvrigt også meget begrænset, hvor meget man kan se, da der er en mur omkring det meste af huset. Der kom dog et interessant køretøj, der skulle derind, men hvad han skulle el. hvem han var ved jeg jo ikke.

Jeg så mange fantastiske huse. Det har længe været min mening, jeg ville på fotosafari i, hvad kaldes Ryvangskvarteret og eftersom jeg nu var der, og vejret var så fantastisk, ja så var det jo bare at gå amok så at sige. Det gjorde jeg så, og resten , så hurtigt jeg får dem uploadet. Et hus, der trods sin kranke skæbne gjorde stort indtryk, var det her på Rosbæksvej 16. Det har stået tomt et stykke tid, eller er meget misligholdt. En af delene el. evt. begge. Jeg ved det ikke, men jeg ved, jeg var ked af det, for jeg tænkte, at det sikkert ville blive revet ned.

Da jeg kom hjem, kunne jeg til min lettelse læse, at det er solgt til renovering, så når det er sket, engang håber jeg, at jeg måske kan bringe det færdige resultat – ihvertfald delvis måske. Huset er ikke et man bare sådan kan komme til at fotografere fra vejen. Men selv i forfalden stand, kan du måske som jeg ane husets charme og karisma, hvis man kan sige det sådan… Jeg gad det godt, men det havde krævet næsten 14 mio kr. op af min lomme, bare til køb af huset, og så kommer istandsættelsen, som jeg slet slet ikke tør spå om. Det bliver noget nær at bygge forfra, for der er kun skallen næsten tilbage her, så vidt jeg kunne se, og gulvene er brækket op.

Det er ikke lige et kvarter, man ville tro, der lå op til flere tomme og lettere forfaldne huse, men jeg mødte faktisk 2 mere. Det ene var ikke specielt interesant, og det andet som var, og som formentlig hørte til en ambassade, var hegnet ind af et højt aflåst hegn. Fantastisk villa iøvrigt, så meget jeg nu kunne, Billed I, Billed II, Billed III.

Efter at have fotograferet mig blå i hovedet, var det meningen, at vende næsen hjem, men så kom jeg jo på, at jeg da nu jeg var i den ende af byen skulle se Hellerup Waterfront (Shopping). Ikke så meget for butikkerne, men bare i det hele taget for at se området – det fortrød jeg ikke! Mere på et senere tidspunkt, for nu skal jeg sove snart.

2 thoughts on “Mellem Willumsen og Waterfront – Rosbæksvej 16

  1. Pingback: Påskelørdag – Ryvangskvarteret | deborah.dk

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Willumsen og Waterfront II

Der er lukket for kommentarer.