Afrunding


Det må være tid til at runde weekenden af. Det har været en weekend fuld af sol og dejlige oplevelser. Både i Hellerup, ved Waterfront og hos Finish. Jeg har nydt det hele. Idag selvfølgelig det altid dejlige selskab af Finishpigerne, og vores hyggelige hestesnak, fra vi starter til vi slutter.

Igår kunne jeg dog godt have brugt noget selskab ved havnen. Den der bedre halvdel, jeg ikke har, savner jeg nogengange, det indrømmer jeg. To der har fundet hinanden, og som klæder hinanden så fantastisk, er Iben og Morten, og nu er der også fotos af deres store dag. Og jeg synes, det lyser langt væk, hvor heldige de er og sikke en smuk brud. Jeg blev helt rørt over de dejlige billeder, og den åbenlyse glæde…

Derudover har jeg været supergod med hensyn til points og den slags. Jeg holder fast…