En mand og hans hund

De her to mødte jeg på vejen hjem igår. Strandvejen er jo kendt for at tiltrækker revl og krat, når det gælder om at lufte cabrioleter og andre fine køretøjer. Her er det både bil, hund og mand, der bliver luftet. Jeg var hurtig, da de skulle holde for rødt, og var langt fra sikker på, hvor godt det lykkedes. Men som det ses, var den hjemme 😉 – Bilen er en gammel Triumph, som bestemt også var værd at vise frem!

4 thoughts on “En mand og hans hund

  1. Leif – 🙂 Ja jeg synes altså også de var søde!

    Pia – Hunden var superskøn, og den sagde også noget 😉 Bilen er nu heller ikke værst, men ikke mit valg udi den slags, hvis endelig jeg havde råd!

    Michael – Du kan da dårligt brokke dig, for du har da fået dem med her også, og så er det ikke engang med vilje 😉

Der er lukket for kommentarer.