Willumsen og Waterfront II

Da jeg havde set Willumsen’s villa og alle de andre flotte historiske villaer, fandt jeg på, at jeg ville se Waterfront Shoppingcentret, men i det hele taget bare se området. For jeg havde slet ikke været dernede endnu. Jeg kørte ind ved den store Tuborgflaske. Den og selve hovedbygningen til Tuborg, er det eneste, der afslører, at det har ligget der engang. Der bygges stadig, fuld skrue, men jeg bevægede mig længere ned og nåede shoppingcentret Nu da vejret var så skønt, gjorde jeg ikke farligt meget ud af den del. Det kan jeg atid gøre, og nej der er ikke noget, der ikke også er i alle andre centre. Der er en dødlækker – så det ud til sandwichbar, hvor man blandt andet kunne købe Kusmite og kaffelikør. Der var en Bodyshop – noget jeg er glad for, og så skulle der være en Søstrene Greene også, en anden god ting. For det tager ikke så lang tid at køre derned på cykel og ellers er der jo bussen. Jeg sad først lidt på hjørnet, og lurede, og ventede på lidt betjening, og der skete ikke noget. Servitricen havde mest travlt med at sludre med sine venner.

Så gik jeg en tur i centret og lurede på, om der var alternativer. Det var der, men der var også så mange larmende børn, at jeg opgav det. For at forlange folk skal holde lidt check på deres unger, er åbenbart for meget forlangt, så det sorterede de to alternativer fra. Så jeg endte, hvor jeg startede, hvor jeg kunne sidde i fred og ro. Jeg faldt for en Clubsandwich, der som det ses var rigtig lækker, men efter mit hoved har en clubsandwich nu bacon i. Restauranten er en Thai og Shusirestaurant. Den står opført et sted som hyggelig, men er der noget den efter min mening ikke er, så er det hyggelig. Noget de fleste cafeer og restauranter mangler efterhånden. Hvorfor forstår jeg ikke – hvorfor det skal være så koldt og klinisk. Jeg hygger mig ikke i sådan en atmosfære. Når det så er sagt, så sad jeg jo udenfor, og det var fint i det dejlige vejr og sandwichen var lækker. Meget, og alle råvarer var friske og fine, og til glas Classic Fadøl, og det var bare skønt, at sidde der i solen….

Bagefter kørte jeg bare rundt og sugede indtryk til mig, og Ih Guder var der nok af dem. Jeg fandt et motiv, ligemeget, hvor jeg vendte mig. Det havde jeg slet ikke forventet eller at jeg ville synes, det var så flot. Jeg følte mig mest hensat til Sydfrankrig, for sådan i stil med det her, var der også, der hvor jeg var for et par år siden. Bådene gjorde selvfølgelig deres, men det var ikke kun det. Der er selvfølgelig et havneanlæg og en regulær havn. Ved indsejlingen er der to små Tuborgflasker. Vejret var bare superfantastisk, og indbød som det ses til at gå amok, og det gjorde jeg 😉 Enjoy! Har du lyst til at se resten af fotos, så ligger de her.


Udsigten til den ene side, da jeg spiste min sandwich


Den er ikke stillet op for min skyld, den stod der bare, og som den gør sig med de flotteste kulisser. Det er en Ducati, og jeg gad vide, om det er den samme, jeg har fotograferet før. Jeg hørte da han kørte, og hold da lige op, der var lækker lyd på. Det var med denne udsigt bl.a. jeg spiste min sandwich

8 thoughts on “Willumsen og Waterfront II

  1. Pingback: Dagens smil og hjælpsomhed i Rotunden |

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Stein Bagger

  3. Trine – Tusind tak skal du have, det glæder mig, at du synes!

    Leif – Jeg kiggede ikke meget, men tænkte, der måtte være en afdeling jeg havde misset, men tilsyneladende ikke 🙁 Jeg gjorde mest ud af den udevendige tour, men du har da helt ret, så er det godt nok ikke stort.

    Men for de lokale helt fint, og det er vel også mest til dem. Jeg ville nok kun tage derned, hvis jeg alligevel skal finde en Netto, og jeg har lyst til at gå en tur dernede. Men du har ret, som sådan ikke værd at køre efter.

  4. Jeg har været forbi Waterfront Shoppingcentret og må indrømme, at jeg synes det er en begrænset oplevelse som sådan. Det er ganske enkelt for lille et shoppingcenter til, at man lige frem kører hen til det, med mindre man er i området.

    Men det er sikkert helt fint som en slags lokal shoppingcenter og jeg har da også selv nydt god kaffe på Baresso, hvis jeg har været til møde hos Microsoft, som ligger et par hundrede meter fra Waterfront Shoppingcenter.

Der er lukket for kommentarer.