Merethe

Jeg har lige set Merethes Mave på TV2, og det for første gang faktisk. Jeg kan slet ikke genkende de beskrivelser, jeg har set rundt omkring af en “tudeprinsesse” og at hun græder hele tiden. Ret skal være ret, nu har jeg ikke set alle afsnit, men jeg skal da bestemt næste gang.

Merethe har været ufatteligt meget igennem, og hun har kæmpet som en løve, for sit liv, sit helbred, sine drømme og oveni har hun formået at dele det hele på en humorisktisk, ærlig og meget åben og god måde synes jeg. Jeg er helt overbevist om, at der er helt ufatteligt mange, der kan genkende sig selv, eller noget af sig selv i Merethe – jeg kan ihvertfald sagtens, og derfor er det jo også så vedkommende. Folk der ikke har prøvet at slås med hendes problemer, har måske svært ved at forstå det, men har man bare være der en lille smule selv, så …. dem der ikke har, skulle lytte, for det er ikke let, hverken at slås med det ene el. det andet. Og det er jo nok offer for mange fordomme, både at have depressioner, men sandelig også at være overvægtig – og begge dele – uha da! Nej hatten af for Merethe, og hvor har jeg ondt af, at hun må opgive sin butik! Det er dælme synd for hende!

4 thoughts on “Merethe

  1. Perle – Det er jo et misbrug (når det er så ekstremt som her), og selv i mindre ekstreme tilfælde, handler det ikke kun om mad – det har du ganske ret i. Heller ikke for de andres vedkommende, og den erkendelse, har man nok lavet for sent i forhold til serien “Livet er fedt” tror jeg. Havde man skulle lave den idag, havde man (håber jeg) nok koblet nok psykolog på også. Men hvad ved jeg. Når man har så store psykiske problemer som Merethe – altså alvorligt depression bliver det jo kun endnu værre – klart nok! Men det hander vel “bare” om, at hun bruger mad som trøst helt enkelt, og det er hun ikke alene om – helt sikkert ikke. Ærgerligt du ikke så igår, for det var en rigtig god udsendelse. Kig efter genudsendelse!

  2. Du har ret i, at folk der ikke har prøvet det selv ikke kan sætte sig ind i det. Men det jo altså faren ved at gå på landsdækkene tv. Fordomme og uvidenhed flyver ud af folks munde og mange har en holdning til Merethe.

    I bund og grund synes jeg det er underligt, at man i allerførste program “Livet er fedt” vælger, at lære dem om kost og motion. Hvis du spørger mig, så handler det ikke om mad. Det handler om, hvilke følelser hun spiser på og hvorfor.

    Så ikke programmet i går, desværre.

  3. Anette – Tak for din hilsen. Det glæder mig, at du som har set alle programmer, er enig med mig. Ligesom jeg føler mig meget sikker på, der er rigtig mange andre, der også er. Hun er nemlig sej!

  4. Jeg har også set programmet her til aften – og jeg har set alle de andre programmer med Merethe. Og jeg kunne ikke være mere enig med dig i det du skriver 🙂

    Hun er for sej!

Der er lukket for kommentarer.