Næsten perfekt dag

Dagen har været næsten perfekt. Jeg har været i det selskab, jeg elsker mere end noget andet – hestenes, og jeg har hygget mig! Vejret har også været fint, men det er dælme træls p.t., for man hiver tøj af og på, når man render og laver lidt. Det straffer sig så her til aften, hvor jeg nyser på en ildesvarslende måde, som gør mig bekymret for, om jeg skal starte forfra udi forkølelser. Det håber jeg ikke 🙁 Vil gå ud og lave noget te, og så håbe på det bedste.

Derudover står jeg i en situation, hvor jeg ikke ved, hvad jeg skal tro, og det er aldrig sjovt. Men jeg tænker, at det bliver klart på et tidspunkt….

Som det ses var der intet at udsætte på aftens solnedgang!

2 thoughts on “Næsten perfekt dag

  1. Fantastiske billeder du har taget af solnedgangen. Deborah! Og dejligt at du har haft en god dag i selskab med hestene. Jeg håber, du undgik at blive forkølet – det er en lumsk årstid, varmt og kold på skift 🙂

Der er lukket for kommentarer.