Solkongen


Hongkong (2001) – v/Hot Run – Meditation

Han var en af de første heste udover Finish, jeg blev gode venner med. Han er stor og flot, og hingst og “King of the stable”, når han er der – Hongkong! Vi holder alle meget af ham og han er en stor personlighed og en rigtig gentleman.

Han står p.t. ved siden af Finish, og derovre kommer solen over på et vist tidspunkt. Og vi nød den sammen idag, og den indbød til at jeg tog nogen billeder af Hong Kong, for jeg havde gode erfaringer med, fotos taget der af Finish. Som sagt så gjort. Jeg har før været inde på, at han ikke er den nemmeste hest at fotografere, men idag gik det nu fint nok, omend der også var dem, der skulle droppes. Til sidst var han dog noget træt af mig og min fotografering som det ses 😀 – Så stoppede jeg, for jeg havde jo fået, hvad jeg ville. Jeg satte mig ned foran hans boks, og så kunne han jo passende smide hø i hovedet på mig. Så vi hyggede os! 😉

1 thought on “Solkongen

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » The Queen

Der er lukket for kommentarer.