The Queen


Good Girl (2004) – v/Mas Media – Working Girl

Hvis Hongkong er Kongen, så er hende her Dronningen. Good Girl! Hun er en af de mest imponerende heste, jeg har mødt. Ikke kun p.g.a. hendes resultater omend de selvfølgelig er en stor del af det. Men hendes blotte fremtoning indikerer, at her står du overfor noget helt særligt. For det første, er hun skimmel, omend der er voldsomt mange af dem lige p.t. (note to self – det var det indlæg om skimler *host*), og dernæst er hun gigantisk stor. Dels for en fuldblod, men i det hele taget. Det er ikke umiddelbart til at se på billeder, men når man står ved siden af hende, så lover jeg, det er helt tydeligt. En utroligt flot hest. Hun er på alle måder speciel, men det er okay – det kan jeg ihvertfald godt lide, og jeg er ved at lære, hvordan jeg skal omgåes “The great lady”, sådan i små bidder ad gangen, og det går faktisk fint. Idag havde jeg fornøjelsen af at sidde og iagttage hende ovre fra Hongkong’s boks, efter jeg havde taget disse fotos af hende, og bagefter tog jeg hende ind. The Queen!