A pros pos politikritik


Så har min gode veninde, skrevet et genialt indlæg, som nok kan give stof til eftertanke. Læs selv, og dan dig din mening. Nej der skal efter min mening helt andre “boller på suppen”.

2 thoughts on “A pros pos politikritik

  1. Trusru – I deres “visdom” fyrede de jo alle – eller mange af de kontoransatte, for så mente de at kunne spare der, og betjentene skulle så selv lave det. Det er dårligt på flere planer. Dels er de ikke uddannet til det, og jeg kan i ånden set rædslerne for mig på den konto, og dels er de ikke på gaden, hvor der er brug for dem, i den tid de sidder der og roder! Nej dårligt hele vejen rundt – og som du siger, det samme gør sig gældende ude i kommunerne og mange andre steder.

  2. Hehe, det kaldes bureaukrati.. 🙂 Politiet er kendt for at være noget af det mest oldnordiske i forhold til det.. Så der er ikke en gåde for mig at så mange sager må henlægges.. Betjentene har travlt med blanketter og andet kontornusseri i stedet for at lave det de er uddannet til.. Det samme gør sig gældende i stort set alle andre offentlige institutioner i øvrigt.. Korrekt formular fremfor mennesket/klienten..

    Har selv lige været i kløerne på ATK for fart og en andet for at køre uden sele.. Det er utroligt tungt at arbejde med..

Der er lukket for kommentarer.