Niklas mad

Jeg så Niklas mad igår aftes. Det var bare lækkert. Han formidler på en dejlig uformel og god måde, der gør at man føler alle kan være med, samtidig med, at det faktisk er enkle, men meget lækre opskrifter.

Og som vanligt skulle jeg jo se, om jeg kunne finde noget på nettet. Det kunne jeg – alle opskrifterne ligger der skam. Jeg ved ikke med dig, men jeg skal ihvertfald se ham, næste gang han kommer på skærmen, og ærger mig over, jeg ikke har set før. Således min varmeste anbefaling til at se.
Her er, hvad han lavede:

Broccolisuppe med chilirejer

Osso Buco med Polenta

Pain d’epice med Kvædemarmelade (her serveret med en luksus blåskimmelost)

Du kan læse en masse om Kokken Nicklas Ekstedt her. Det er godt nok på Engelsk, men udførligt.

Den ene af Niklas to bøger – “Niklas Smager“. Den anden hedder Niklas Kokbok og er fra 2004. Han har også haft en finger med i “Maden til Øllet“, som vores Claus Meyer har begået i samarbejde med kollegaer.

6 thoughts on “Niklas mad

  1. -Muligt, at du kunne sende mig linket til NIklas madopskrifter? Dit link til hans opskrift på pan depice føre nemlig til krydrede kødboller i stedet…Og jeg har nu ledt desperat længe på nettet efter opskriften på det brød, – på dansk eller svensk … 😉 G*.

    • Helen, du har ret i, at opskrifterne var linket forkert (flyttet), nu er de rigtige, og også Pain Depice, er der. Du kan se opskrifter fra Niklas på recept.nu og på svtv.se. Alt havde du selv kunnet finde ved en simpel Googlesøgning også brødet. Men det kræver selvfølgelig, at du staver det rigtigt. Men nu har du dem så her også!

Der er lukket for kommentarer.