Te med citron, honning og….

En god sjat rom! Det er kuren p.t. Joh, for jeg er da snotforkølet nu igen! Jeg ville gerne bande og svovle, for Ih Guder, hvor er jeg træt af mig og mit helbred, men hvad skal det fedt hjælpe! Jeg må bare blive inde nu de næste dage, så jeg er frisk til på søndag, hvor ham den røde skal løbe. For dennegang nægter jeg at gå glip af så meget som et skridt! Altså! Så jeg er her på min sofa – igen!

Til gengæld fik jeg ordnet alle vindueskarme og blomster igår, og har sat dem alle på plads her til morgen, udover jeg sådan generelt fik tørret af overalt. Nu skal jeg så bare lige svinge støvsugeren lidt og så kan jeg lægge mig og slappe af. Feber har jeg ikke endnu da, så forhåbentlig slipper jeg lidt lettere over det dennegang – fingers crossed!

9 thoughts on “Te med citron, honning og….

  1. Her er lidt information om citroner 🙂 (infolink fjernet, da siden er nedlagt)
    De er jo særligt effektive til at jage forkølelse bort, så det er bare med at bruge dem lidt mere i hverdagen og i madlavningen 🙂

  2. Frk. Bibo – Jamen så kan vi jo tage hinanden i hånden 🙁 Mit er da blevet bedre, end det har været, men de her to er godt nok tæt på hinanden. Yep varm kakao, var en god idé også. Cuba Caramel ved jeg ikke, hvad er, men det kan jeg da finde ud af 🙂

  3. Ã…åååååh, hvor jeg dog ved hvad du mener. Jeg har taget hul på efterårets første forknølelze, og er spændt på hvor mange jeg haler i land i år. Sidste år var en 3-4 stks inden jul. Yeah!!

    Varm kakao m. cuba caramel giver også varmen. 😉

    God bedring!!

Der er lukket for kommentarer.