Det går an…

At glæde sig til søndagens galopløb. Jeg er ikke 100% frisk, men heller ikke rigtig syg – kender I det? 😉 Sådan et lidt bøvlet sted at være, men da jeg kender mig selv, og da jeg igår var ved at nyse næsen af led, så bliver jeg “på min pind” idag, og imorgen, så jeg uden for stor risiko kan gå til løb på søndag.

I nat klokken 3 blev jeg vækket af Banedanmark, der åbenbart synes, at et stort monster af en slags, skulle transporteres her forbi. Så lå jeg vågen en times penge, og så faldt jeg da heldigvis i søvn igen.

Nu vil jeg gå ud og få mig et bad. Morgenkaffen er drukket og morgenmaden også spist, og jeg har bedrevet lidt her. Jeg har stadig et projekt, jeg gerne vil have lavet idag, og det må så blive efter badet. Støvsugeren venter også stadig på sin svingom…hm! 🙂 God weekend derude!

2 thoughts on “Det går an…

  1. Kontorchefen – Undskyld din kommentar var smuttet for mig. Nu må jeg lige rette dig. Det jeg går til er Galop, hvor jockeyen sidder på hesten. Det du taler om, er Trav, hvor hesten (som iøvrigt er en anden race), spændes for en sulky. Men du har ret, der ligger en Travbane i Billund.

    Men tak for de gode ønsker med hensyn til søndag. Det skal nok blive en god dag. Hvis du skal opleve Galopløb på Fyn skal du til Odense på Royal Canin Arena, men der er ikke flere galopløb i år.

  2. God weekend Debrah.. Krydser fingre på søndag for dig.. Gad godt mærke stemningen på sådan en travbane. Tror, vi har en i Billund tæt på mig. Men ved ikke, om den er i drift.. God weekend..

Der er lukket for kommentarer.