Udelukkelse

“Overkommandoen”, altså min dejlige kat Garbo, har mødt sin overkvinde – mig! Jeg har grundet tidligere nævnte allergiproblemer, været nødt til at gøre alt, hvad der er mig muligt, for at afhjælpe det. Som nogen ganske rigtigt nævnte, så var en god mulighed, at få hende ud af soveværelset. Jeg troede faktisk hendes protester ville være værre, men i løbet af få nætter vænnede hun sig til de nye tilstande, og sover altså ikke “i arm” længere. Generne er så slemme nu, at jeg nåede det punkt, hvor jeg bare var nød til det, omend det ellers var mig en stor glæde at se hende på puden ved siden af mig, hver morgen…. 🙁 Måske jeg kan tåle, den nye tablet, der er under udvikling, men jeg tvivler.

4 thoughts on “Udelukkelse

 1. Det var, hvad jeg egentligt også ville have fortalt dig: at det ofte går meget mere “smertefrit”, end frygtet. Min misser sad i måske 10 minutter foran den lukkede dør og miawede, så var der ro – og jeg tænkte: Hvad?! Elsker han mig ikke mere end som sådan?! 😉

 2. Donald – Nej det gør jeg ikke, jeg ved, hvad det er der udløser allergien, det er skæl og ikke selve hårnene:

  Citat fra Netdoktor:

  “Kæledyrs-allergi er en overfølsomhedsreaktion på proteiner i kæledyrs skæl, hår, opkast eller urin, som angriber øjnene (høfeber) og luftvejene (høfeber og astma symptomer). Det kan også forværre børneeksem eller give nældefeber.”

  Men ja det er træls, at man kan blive allergisk overfor sådan en dejlig ting. Og ja man kan også blive allergisk overfor heste på sammen vis, hvilket iøvrigt gælder andre kæledyr.

  Læs mere på Netdoktor.

 3. Ved du hvorfor man bliver allergisk overfor katte? Det er lidt underligt, at man kan blive allergisk overfor sådan en dejlig skabning, men jeg ved godt, at kattehår kan udløse allergi. Men er det selve hårene eller noget, der sidder på?

  Bliver man også allergisk overfor hestehår?

Der er lukket for kommentarer.