Hun hedder Saryn Muldrow


Saryn Muldrow da hun var i bodybuilding på topplan

Se den hensygnende hukommelse, er altså ikke helt død endnu. Nu havde jeg fået “computeren” sat på search på øverste etage, og “pling” så dukkede det op navnet, på den tidligere Kvindelige bodybuilder Saryn Muldrow, jeg ikke kunne huske før.

Iøvrigt er sitet fyldt med god information om træning, diæter m.m., og du kan se andre kvindelige bodybuildere/fitnessdronninger. Saryn har en hjemmeside, hvor du kan se hendes mange værker. Hun har som mange andre kastet sig over maleriet. Synes hun gør det okay, omend det ikke lige er min stil det hele, så synes jeg bestemt der er meget der er fint.

Du kan se Saryn som Catwoman her i 1997 Miss Fitness Olympia

Muldrow Creations på Facebook

4 thoughts on “Hun hedder Saryn Muldrow

  1. Saryn – Det kan jeg sådan set godt forstå du synes. Og da jeg så din kommentar, tog jeg et kig mere. Det skyldes måden din side er bygget op på, at jeg i første omgang har overset meget store dele af det, du har der. Så nej det er ikke fair, men altså heller ikke “med vilje” – sorry! Men jeg vil selvfølgelig rette, idet det som du påpeger ikke er sandt. Samtidig måske et lille kig på, om du kan gøre navigationen lidt tydligere på dit site?

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Firs og Fit - muskler eller fed og færdig?

Der er lukket for kommentarer.