Træt af det

Nu må det dælme have en ende. Mig og mit helbred, er noget af en joke. Sådan har det desværre altid været, og jeg vænner mig nok heller aldrig til at mit helbred bremser mig i alt muligt i tide og i meget høj grad i utide. Hvad jeg ikke er gået glip af på den konto, det er ikke småting. Sådan er det. Nu har jeg feber igen og er sløj og mistænker enten noget bronkitis el. noget på mine lunger. Nu får vi se, hvad Dr. Jan siger i eftermiddag, når jeg frekventerer ham. Træls er det og træt af det, det er jeg, det står helt fast. God dag til jer derude.

7 thoughts on “Træt af det

  1. Malene – Ja det er lige årstid for det. Også fordi temperaturen skifter sådan, og man har tilbøjelighed til at tage af og på. Jeg havde heldigvis ikke lungebetændelse, hvad der kunne høres nu, så lad os håbe, det bliver ved det.

    Perle – Tusind tak skal du have 🙂

  2. Alene i dag hørte jeg om 3 af mine bekendte har fået lungebetændelse. Det er som om der er kommet en epidemi af lungebetændelse, selv om den slags ikke smitter men mange har den i øjeblikket.
    God bedring 🙂

  3. Kontorchefen – Tusind tak skal du have – jeg håber det hjælper.

    Mahalo – Det skal jeg nok, eller kan jeg være helt sikker på, at få lungebetændelse hvis ikke allerede, jeg har fået. Smiley’erne skal nok komme tilbage. Jeg skal bare have hjælp til det efter min opdatering. Der mangler også mine sider og sådan lidt. All in good time! Der er sygdom igen kommet i vejen 🙁

Der er lukket for kommentarer.