Hvid og velduftende, men hvad hedder den?

Nu havde jeg jo lovet, at finde nogen plante/blomstermotiver også her i efteråret. Det er godt nok ikke efterårsfarver, men det må jo være en efterårsplante, når den er her endnu 😉

Spøg tilside, så er den køn som pokker, og den duftede helt vidunderligt. Jeg kan ikke mindes at have set den før. Den er ikke ret stor, og er altså en bunddækkende/krybende ting, der formentlig også ville gøre sig på en stensætning og lign. Den minder af større planter mest om duftende hvid snebold og duften er jasminagtig. Ved du, hvad det er for en?

4 thoughts on “Hvid og velduftende, men hvad hedder den?

  1. Jytte S. Frandsen – Tusind tak skal du have, så blev jeg så klog. Den er rigtig dejlig. Jeg vil skynde mig ind på linket og læse lidt. God weekend.

Der er lukket for kommentarer.