Lille udflugt og update


Den kønne bygning min doktor. Den huser, som det lige anes en Nordea, en ejendomsmægler og en blomsterforretning samt en kludebutik af en art


En smuk gammel bygning, af den slags, jeg elsker. Denne er en del af Ordrup Skole og støder op til Hyldegårdsvej


Folk der kender mig ved, at det er meget lidt nyt byggeri, jeg bryder mig om. Det her er dog på overfladen noget af det pænere. En dag gik jeg rundt om bygningen for at se bagsiden. Man har bygget de her ældreboliger, UDEN altan. Ældre mennesker, der ikke kommer så let omkring, har da i høj grad en altan behov

Jeg havde feber (har jeg stadig, omend ikke så slemt), i en grad så jeg frygtede for lungeproblemer og den slags – helt udover at jeg følte, der sad noget og murede i systemet. Bedste ting at gøre, er at tage over blive lyttet på. Så får jeg vished, eller kan ihvertfald udelukke det. Der var ikke noget på lungerne, så det var jo godt nok. Det ændre ikke på, at jeg har feber, og er småsløj. Jeg er sådan set ikke forkølet, jeg er bare hostende og lidt ru i mælet. Så alt i alt kunne det jo være værre. Jeg har jo efter mange års træning lært nødvendigheden af, at jeg må få det bedste ud af selv de her sygdomsperioder. Således også denne. Jeg får skrevet lidt her, ryddet lidt op, og det er slet ikke så skidt endda, når det nu skal være. Jeg skulle over til lægen alligevel og bestille medicin, og det blev også ordnet. Jeg glemte selvfølgelig at spørge til influenzavaccination, som jeg skal have, men jeg tænker ikke, jeg må få den, sålænge jeg er syg alligevel.

Nu jeg var ude så medbragte jeg selvfølgelig kameraet. Ovenfor ses lidt indtryk fra turen, som godt nok er taget på vej hjem, men det bliver de jo ikke dårligere af. At jeg ikke skrev mere igår, skyldes simpelthen, at jeg var rigtig sløj.