Når det bare lykkes

Jeg elsker, når jeg får fanget lige det, jeg gik efter da jeg tog billedet. Det lyder måske underligt, og nogen vil spørge “gør du ikke altid det?”. Og nej det gør jeg ikke, for så snyder lyset mig el. fokus ligger forkert el. Selvfølgelig lykkes det som oftest, for jeg har jo taget fotos i mange år, og ved nogenlunde, hvordan “klaveret spiller”. Men snydt kan man sagtens blive, og således var der også en 3-4 mislykkede forsøg “i bunken”. Men det gør intet, når resultatet bliver om ovenfor til slut!

De her Kermesbær havde jeg spottet for noget tid siden, og tænkt, at dem skulle jeg også huske at fange. For de stod godt for solen og fangede den lige på den rigtige måde. Og igår gik det hele så op i en højere enhed!

3 thoughts on “Når det bare lykkes

Der er lukket for kommentarer.