Nyt på Bloggen: Fotofavoritter

Det er ikke altid, jeg kan el. har kræfter til at vise alle fotos, jeg har taget. Og så er der gamle favoritter, der godt kan tåle at blive vist igen. Altså et nyt koncept her – Fotofavoritter, som bare bliver et fotos med en kort kommentar- og I kan selvfølgelig lægge jeres. Her er en fra sidste løbsdag, der ikke kom med i den samlede historie:


Fotoet er Martin Rodriguez på Clauses Star på vej til Our Martin Vandrepræmie. Jeg elsker, når jeg får et udtryk sådan tæt på, og her både hest og rytter. Det er også den slags fotos, jeg gerne vil have flere af, og også der kommer et nyt og bedre kamera ind i billedet. Det især hestens udtryk, jeg er vild med her, uden at sige et ondt ord om Martin Rodriguez

Jeg skal lige skynde mig at sige, at det selvfølgelig ikke kun bliver hestefotos, men fotos generelt!

2 thoughts on “Nyt på Bloggen: Fotofavoritter

Der er lukket for kommentarer.