Lettelsens suk

Jeg kan heldigvis drage et sådant. Min kære veninde er okay og har ingen blodprop! Sikke en forskrækkelse. Jeg har gået som på nåle hele dagen, som har været mere el. mindre underlig lige siden beskeden. I forvejen var humøret ikke for godt, men det her hjalp da.

En uventet opringning fra en meget gammel ungdomsven var en meget oplivende og hyggelig ting, som også gjorde meget for humøret. Så alt i alt kan man vel kun sige, at der er bedring at spore. Helbredet er ikke værre ihvertfald. Jeg har ikke haft så meget fokus på mit eget idag 😀 Men status på det imorgen, hvor jeg vel kan tillade mig at tage mig lidt af det igen.

Her vil meget af weekenden blive tilbragt ved computeren i stor stil – der er galop i stride strømme. Og da meget foregår udenbys, så er der her det sker, udover at helbredet dikterer at den del, der foregår på Klampenborg også ses her. God weekend!

Et lille P.S.: Jeg ville finde et solnedgangsfoto, og faldt over dette. Det viser sig, det på dato er taget for et år siden!